Όροι και προϋποθέσεις

Στο Carousel σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και η προστασία αυτών υπήρξε πάντα μια από τις Βασικές μας αρχές. Για τον Λόγο αυτό η Εταιρεία μας εναρμονίζεται με τον Νέο Κανονισμό της Ε.Ε περί της προστασίας των προσωπικών Δεδομένων ( GDPR ) που τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μάϊου 2018 . Θα θέλαμε λοιπόν να ζητήσουμε την Συγκατάθεση σου έτσι ώστε να συνεχίσεις να λαμβάνεις Διαφημιστικές ενημερώσεις, Νέα και την Εξατομικευμένη Εμπειρία Χρήσης που τόσα χρόνια έχουμε χτίσει μαζί.

Το Carousel χρειάζεται την συγκατάθεση σου έτσι ώστε να σου στέλνει τα νέα του μέσω Email, Newsletter, και Social Media. Μετά την συγκατάθεση σου θα λάβεις αυτοματοποιημένο μήνυμα επιβεβαίωσης στο email που μας έχεις δηλώσει.

Που Διαβιβάζουμε τα Δεδομένα
Το Carousel δεσμεύεται πως δεν θα δώσει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Λόγοι Επεξεργασίας Δεδομένων 
Για τους παρακάτω λόγους η επιχείρηση συλλέγει και επεξεργάζεται τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα έτσι ώστε να μπορεί να σας προσφέρει μία σύγχρονη , γρήγορη και εξατομικευμένη ενημέρωση.

1.  Αποστολή Newsletter Διαφημιστικού – Ενημερωτικού Χαρακτήρα.
2. Αποστολή Προσφορών, Ενημερώσεων και Εξατομικευμένης επικοινωνίας μέσω Email και Social Media
3. Εξατομικευμένη Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση.
4. Έρευνες Ικανοποίησης Πελατών.
5. Διεύρυνση Δυνατοτήτων Ενημέρωσης, πληροφόρησης Πελατών και εμπειρίας πλοήγησης στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Δικαιώματα που έχετε σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα. 
Οποιαδήποτε στιγμή έχεις την δυνατότητα να ανακαλέσεις την συγκατάθεση σου επιλέγοντας το Κουμπί Unsubscribe που θα βρεις σε κάθε επικοινωνία ή στέλνοντας Email στο info@e-carousel.gr ή καλώντας μας στο τηλέφωνο που θα βρεις μέσα στη σελίδα.

Επίσης οποιαδήποτε στιγμή έχεις δικαίωμα πρόσβασης, τροποποίησης ή και διαγραφής των προσωπικών σου δεδομένων μέσω μέσω αποστολής email στο info@e-carousel.gr ή ακόμη και καλώντας μας στο τηλέφωνο

Σε περίπτωση που θεωρείς πως η Διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων παραβιάζει την νομοθεσία έχεις το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr

Για περαιτέρω Ενημέρωση σχετικά με την Χρήση της Ιστοσελίδας παρακαλούμε ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους.

 

Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο του e-carousel. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε να τηρήσετε τους παρακάτω όρους χρήσης που σε συνδυασμό με την πολιτική μας σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων διέπουν τις σχέσεις συνεργασίας του Carousel μαζί σας όσον αφορά αυτόν τον δικτυακό τόπο.

Ο όρος Carousel αναφέρεται στην ιδιοκτήτρια εταιρεία αυτού του δικτυακού τόπου, ατομική επιχείρηση Μανωλιάδη Ελευθερία. Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου διέπεται από τους παρακάτω όρους χρήσης:

Το περιεχόμενο, η δομή και η εμφάνιση των ιστοσελίδων του Carousel δίνεται  για την δική σας πληροφόρηση και χρήση και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

To Carousel και οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια, την ορθότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Αναγνωρίζετε πως αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιέχουν λάθη ή ανακρίβειες για τα οποία το Carousel δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες.
Η Ατομική επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΝΩΛΙΑΔΗ ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.
Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη

Κάνοντας χρήση των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό τον δικτυακό τόπο είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη, για το οποίο το Carousel δεν φέρουμε ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε πως οποιαδήποτε  πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες καλύπτουν τις ανάγκες σας.

  • Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει υλικό το οποίο ανήκει στο Carousel. Αυτό το υλικό εμπεριέχει, τον σχεδιασμό, την διάταξη, την εμφάνιση, τα γραφικά, και τα κείμενα των ιστοσελίδων. Απαγορεύεται αυστηρά η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του παραπάνω υλικού για εμπορικούς σκοπούς.
  • Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει εξωτερικούς συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για την διευκόλυνση σας και για να σας παρέχουν επιπλέον πληροφόρηση. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων στις οποίες παρέχουμε τέτοιους συνδέσμους.

Άσκηση Δικαιώματος Υπαναχώρησης:

Προκειμένου ο καταναλωτής να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης οφείλει να μας ενημερώσει για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (πχ. Επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο, φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Ο καταναλωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, χωρίς τούτο να είναι υποχρεωτικό. Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών: α) από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης, για τις συμβάσεις υπηρεσιών β) για τις συμβάσεις πώλησης, από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή των αγαθών ή: i) από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή του τελευταίου αγαθού, σε περίπτωση πολλών αγαθών παραγγελθέντων από τον καταναλωτή με μια παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά, ii) από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή της τελευταίας παρτίδας ή του τελευταίου τεμαχίου, σε περίπτωση παράδοσης αγαθού αποτελούμενου από πολλές παρτίδες ή πολλά τεμάχια, iii) από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή του πρώτου αγαθού, σε περίπτωση σύμβασης τακτικής παράδοσης αγαθών σε καθορισμένη χρονική περίοδο. Σε περίπτωση που ο προμηθευτής δεν έχει παράσχει στον καταναλωτή πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης, η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει δώδεκα (12) μήνες μετά το τέλος της αρχικής προθεσμίας υπαναχώρησης, όπως αυτή προσδιορίζεται, όπως προσδιορίστηκε στην προηγούμενη παράγραφο. Σε περίπτωση που ο προμηθευτής έχει παράσχει στον καταναλωτή πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δώδεκα (12) μηνών από την ημέρα, που ορίζεται στην προηγούμενη παράγραφο, η περίοδος υπαναχώρησης λήγει δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που ο καταναλωτής λαμβάνει τις εν λόγω πληροφορίες. Σε περίπτωση άσκησης δικαιώματος υπαναχώρησης, ο καταναλωτής θα επιβαρυνθεί με τη δαπάνη επιστροφής των αγαθών και εάν τα αγαθά από τη φύση τους δεν μπορούν υπό κανονικές συνθήκες να επιστραφούν ταχυδρομικώς, επιβαρύνεται με τη δαπάνη επιστροφής τους.

Εγγυήσεις

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει ένα από τα ακόλουθα χωρίς καμία επιβάρυνση (έξοδα αποστολής κ.λπ.):

  • επιδιόρθωση του προϊόντος
  • αντικατάσταση του προϊόντος
  • μείωση της τιμής
  • ακύρωση της σύμβασης και πλήρη επιστροφή του ποσού που κατέβαλε

 

Στοιχεία εταιρίας:

Όνομα Εταιρείας: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΝΩΛΙΑΔΟΥ

Δραστηριότητα: ΕΜΠΟΡΙΟ

Α.Φ.Μ.: 127015796

Δ.Ο.Υ.: ΣΑΜΟΥ

ΓΕΜΗ: 052102351000